چرا ما به افکار بد و منفی مون میچسبیم و ولشون نمیکنیم؟ (۱)

چرا ما به افکار بد و منفی مون میچسبیم و ولشون نمیکنیم؟ (۱)
4.12 از 5 بوسیله 25 رای
سلام دوستان و همراهان عزیز. حالتون چه طوره؟ امروز یه مطلب جالبی داشتم میخوندم که دیدم علاوه بر اینکه برای هممون ممکنه این اتفاق بیفته، خیلی خیلی هم میتونه به درد کنکوری های عزیز بخوره. پس با دقت و حوصله این پست رو بخونید. ممنون از همراهیتون. 😊

در اوایل قرن نوزدهم، جراحان سراسر دنیا دو تا مشکل اساسی داشتن که مدتها بود دست به گریبان علم پزشکی بود و پزشکان رو به ستوه آورده بود.

 

اولین مشکل این بود که چون مواد بیهوشی نبود، عمل جراحی برای بیماران فوق العاده دردناک بود. تا این حد دردناک بود که اگر بیماری میفهمید که برای نجات جانش باید عمل شود، دست به خودکشی میزد.

 

نهایتا در سال ۱۸۴۶ میلادی، دندانپزشکی به نام ویلیام مورتون، گازی رو پیدا کرد که اگر بیمار اون رو استشمام میکرد، موقتا بیهوش و بی حس میشد.

 

چنین کشفی برای دنیای پزشکی واقعا ارزشمند بود. مورتون تمام تلاش خودش رو کرد تا این کشف با دنیا به اشتراک گذاشته بشه.

در عرض یکسال این دارو در سراسر دنیا، مورد استفاده قرار گرفت.

 

ظاهرا این مشکل رفع شده بود اما یه مشکل دیگه پشت سرش به وجود اومد. اون هم این بود که وقتی پزشکان عمل جراحی رو انجام میدادن اکثر بیماران بعد از عمل، دچار عفونت های کشنده میشدن و جانشون رو از دست میدادن.

 

در سال ۱۸۶۰ یک جراح به نام جوزف لیستر، ایده جالبی به ذهنش رسید. اون ایده این بود که بهتره دست ها رو قبل از باز کردن زخم بیمار و انجام عمل، بشوییم. درواقع حرف او این بود که دستها و آلات جراحی رو قبل از استفاده ضدعفونی کنیم. در این صورت جان هزاران نفر نجات پیدا میکرد.

 

پس از کشف این نکته او به سراسر دنیا سفر کرد تا این نکته رو به پزشکان گوشزد کنه اما هیچکسی توجهی نکرد. ده ها سال گذشت و همچنان بیماران به خاطر عفونت میمردند.

 

حالا به نظر شما چرا داروی بیهوشی آن قدر سریع همه گیر شد اما رعایت بهداشت کاملا نادیده گرفته شد؟ چرا تغییر دادن باورها و عقاید بد، انقدر کار سختی به نظر میرسه؟

 

نظراتتون رو در این مورد با ما به اشتراک بذارید و منتظر پست شماره ۲ درمورد همین موضوع باشید.

سعیده حاجی پور مدیر تیم اهورا

 

 

یادتون نره توی کانالمون هم عضو بشید تا با عضویت در کانال رسمی گروه زبان اهورا از آخرین مطالب در سریع‌ترین زمان مطلع شوید. و همچنین از مطالب آموزشی خوبی که در کانال قرار می­گیره استفاده کنید.

شماره تلفن جهت تماس: 09179895298

نظرات خود را بیان کنید

سعید خرم دل

سلام چون درد ناشی از جراحی ناخوداگاه انسان هارو وادار به حرکت و عمل کردن و پذیرش میکنه ولی شستن دست خیلی این اثر رو در ذهن شون نداره به این مورد اهرم رنج و لذت میگن که انگیزه های انسان بر طبق پاداش ها و رنج هایی که مغز دریافت میکنه شکل میگیره که برای پیدا کردن انگیزه باید این اهرم رو به نفع خودمون ازش استفاده کنیم

  0 0 ارسال پاسخ

armin

اگه مطالب سایت رو سریعتر اپدیت کنید ممنون میشیم سالی هست سایت فعالیت چندانی نداره

  2 0 ارسال پاسخ

سعیده حاجی پور

سلام دوست عزیز. ممنون از توجهتون به سایت. تلاشمون این هست که حداقل هفته ای یک پست در سایت قرار بگیره که انشاءالله حتما محقق میشه. باز هم ممنون از توجهتون.

  1 2

rache

چون بنظرم همیشه اون چیزی که راحت تر بدست میاد بیشتر بین مردم معروف میشه. بیهوش کردن نسبت به شستن دست و لوازم پزشکی خیلی خیلی اسون تره برای همینم مردم سریع تر پذیرفتنش

  0 1 ارسال پاسخ

سعیده حاجی پور

آفرین. کاملا درسته. پست بعدی که درباره چاره ی این مشکل هست رو دنبال کنید حتما.

  0 2

لطفا منتظر بمانید

لطفا چند لحظه منتظر بمانید...