تحصیل رشته زبان در دانشگاه

تحصیل رشته زبان در دانشگاه
3.86 از 5 بوسیله 680 رای
در این مقاله چندتا از توصیه هایی که برای علاقه مندان به رشته زبان دارم رو ارایه دادم.

سلام میکنم به همه مخاطب های کنکور زبان که تصمیم گرفتن این رشته رو تو دانشگاه ادامه بدهند. من همیشه سعی دارم تمام تجربیاتم رو به عنوان یک تک رقمی و فارغ‌التحصیل رشته زبان در اختیار علاقه مندان به این رشته بذارم تا انشالله با کمک خدا بتونند بهترین تصمیم رو بگیرند.

 

درباره تفاوت رشته‌ها و گرایش‌های مختلف رشته زبان بارها توضیح دادم و گفتم که از لحاظ بازار کار تفاوت آنچنانی باهم ندارند. بازار کار همه تقریبا به یک شکله و اگه شما کارتون خوب باشه میتونید با هرکدوم از سه تا مدرک ادبیات، آموزش و مترجمی کارهای مختلفی رو انجام بدین. اما به نظرم مترجمی رو در اولویت قرار ندید و بهتره اول برید سراغ ادبیات یا آموزش. چون هم کلاس بالاتری داره و هم دانشگاه های مطرح تری این رشته ها رو ارائه میدهند.

 

عمدتا درباره تحصیل رشته زبان در شهرستان از من سوال میشه و درباره وضعیت دانشگاه ها هم باید اعتراف کرد، که همه شهرستان‌ها چندین سر و گردن از دانشگاه های تاپ کشور در شهر تهران سطح پایین تری دارند. و نمیشه سطح اساتید دانشگاه های دولتی برتر مثل بهشتی و تهران رو به عنوان مثال با دانشگاه بندرعباس مقایسه کرد. هرچند در بعضی گرایش‌ها و رشته‌ها دانشگاه‌هایی مثل شیراز و اصفهان و فردوسی و تبریز هم بسیار پیشرو و موفق هستند و منظور من از شهرستان، شهرهای کوچیک و کمتر شناخته شده هست.

 

اگر شما تصمیم دارید که تو دانشگاهی مثل پیام نور و غیر انتفاعی هم زبان بخونید اشکال نداره متیونید به موفقیت‌های آکادمیک برسید. البته که باز به نسبت، سطح و کیفیت آموزش میاد پایین و شما باید تلاش بیشتری رو برای ارتقای کیفیت خوتون انجام بدید. اما همیشه راه موفقیت و مسیر پیشرفت باز هست. به عنوان مثال یکی از اساتید فوق‌العاده ما در دانشگاه شهیدبهشتی لیسانس رو از دانشگاه پیام نور، ارشد رو از مالزی و دکتری رو از اسکاتلند گرفته بودند. پس شما هم میتونید.

 

اگه دوست ندارید که استاد دانشگاه بشید و یا زبان رو به صورت آکادمیک یاد بگیرید و کلی مزایای دیگه و هدف شما تنها یادگیری زبان جهت برقراری ارتباط هست به نظرم دانشگاه مکان مناسبی برای شما نیست و زمان خوتون رو اونجا تلف نکنید چون میتونید در زمان کوتاه‎‌تری در یک آموزشگاه معتبر سطح مکالمتون رو تقویت کنید.

 

در انتهای این مقاله میخوام بگم که تحصیل رشته زبان در دانشگاه بسیار متفاوت تر از یادگیری یک زبان در موسسات و زبانکده‌هاست. اما سطح دانشگاه‌ها متفاوت و اهداف هم متغییر هست. پس با توجه به هدفتون سعی کنید انتخاب درست رو انجام بدید.

 

واستون آرزوی موفقیت و سربلندی میکنم.

 

با عضویت در کانال رسمی گروه زبان اهورا از آخرین مطالب در سریع‌ترین زمان مطلع شوید.

نظرات خود را بیان کنید

hasti

سلام .....برای زبان تخصصی چه منبعی بخونم؟؟چون کنکوری هستم و باید سایر دروس عمومی رو هم بخونم وقت ندارم منابع مختلف واسه زیان تخصصی بخونم...واسه زبان عمومی کتاب شبقره رو میخونم

  9 2 ارسال پاسخ

sina

آیا با پایه زبان ضعیف و در مدت 9 ماه میتوان در کنکور منحصرا زبان موفق شد؟

  6 5 ارسال پاسخ

سعیده اسدی

برا گرامر کتاب شهاب اناری رو بخون طرز عجیبی فوقالعاده هست و تا الان تماااااام دبیران و اساتید کنکور تاییدش کردن و درضمن کتابچه لغت هم داره خودش

  2 0 ارسال پاسخ

مهدیس

سلام و‌خسته نباشید خدمت شما استاد من سال یازدهم انسانی هستم و کلاسی خارج از سطح مدارس برای زبان نرفتم. میخواستم برای کنکور زبان اماده بشم. برای کسی مثل من که از سابق کلاسی نرفته و فقط گرامر های پایه رو میدونه ممکن خیلی سخت باشه؟

  0 0 ارسال پاسخ
محمد محمودی

محمد محمودی :

سلام، خب به نسبت باید تلاش بیشتری کنی اما اینجوری نیست که خیلی سخت و یا غیر ممکن باشه. اگه با استعداد و علاقه مند به یادگیری باشی با یه برنامه درست میتونی موفق بشی.

  0 0

شهرزاد

روزتون خوش,من سال 99 کنکور دارم و وقت کافی!دوست دارم یک زبان غیر از انگلیسی رو آکادمیک دنبال کنم.به زبان های اسپانیایی و ژاپنی علاقه دارم ولی چون هردو واحد های ادبیات دارن میترسم از پسش برنیام! چون با اینکه ادبیات فارسی رو نسبتاً دوست دارم ولی همیشه تو قواعد مشکل اساسی داشتم~ یادگیری ادبیات زبان دیگه خیلی سخته؟بنظرتون هدفمو عوض کنم؟

  0 0 ارسال پاسخ
محمد محمودی

محمد محمودی :

سلام، نه اصلا سخت نیست و اینجوری هم نیست که یک دفعه وارد فضای ادبیات شی. اول با زبان آشنا میشی و خوب که یاد گرفتی دیگه ادبیات میخونی. معمولا ادبیات از ترم 5 شروع میشه.

  0 0

sety

رشته زبان و ادبیات انگلیسی بازار کارش خوبه؟مثلا کار تو سفارت خونه و‌..یا ترجمه برا این شغل بهتره

  0 0 ارسال پاسخ
محمد محمودی

محمد محمودی :

همونطور که در ابتدای این مقاله توضیح داده شده بازار کار رشته های زبان تفاوت زیادی باهم ندارند.

  0 0

از ارومیه

سلام در کانالتون عضو هستم،داوطلب کنکور زبان ام،میخواستم بدونم گرامر رو از چه منابعی بخونم و یا همچنین لغات رو. دامنه لغات تو کنکور واقعا گستردس و آدم گیج میشه

  0 0 ارسال پاسخ

Saeedeh.a

برا گرامر کتاب شهاب اناری رو بخون طرز عجیبی فوقالعاده هست و تا الان تماااااام دبیران و اساتید کنکور تاییدش کردن و درضمن کتابچه لغت هم داره خودش

  2 0

لطفا منتظر بمانید

لطفا چند لحظه منتظر بمانید...